Marc Van de Vijver, burgemeester van Beveren en Vlaams volksvertegenwoordiger van CD&V. Heeft volgens de site nog maar vijf schriftelijke vragen gesteld. And that's it.Hoewel hij op negen van de tien plenaire vergaderingen aanwezig is, volgt hij slechts een kwart van de commissies.
Chokri Mahassine, de man achter het festival Pukkelpop en vertegenwoordiger voor SP.A. Totaal aantal initiatieven: net geen vijftig, terwijl het gemiddelde 252 bedraagt. Het merendeel zijn dan nog schriftelijke vragen. Is volgens de webstek ook maar op twintig procent van de commissies aanwezig.
Christian Van Eyken, de enige Franstalige verkozene in het Vlaamse parlement. Plenair komt hij amper opdagen. In de commissies, waar hij meestal als lid aan toegevoegd is, maakt hij evenmin indruk.
Christian Verougstraete, lid van Vlaams Belang. Schreef tot nu toe bijna vijftig amendementen, de rest van zijn activiteiten oogt magertjes. Is wel vaste gast in de commissies en in de plenaire vergadering, maar zegt nooit veel.